Kåntry för fulla segel med Sailor Boy    
 
Trots att någon alldeles uppenbarligen slog mig hårt i huvudet, snodde alla mina pengar och slängde kläderna i en hög på golvet kan jag inte låta bli att le lite. Igår lirade nämligen en av Änglarnas ständiga medlemmar kåntryplattor på ett av Söders mer ”unika” etablissemang. Trots att man pyntat med all världens skyltar och t.o.m. hängt upp BH:ar i taket kommer man nog aldrig att få en stjärna i Guide Michelin. Å andra sidan eftersträvar man inte det heller utan satsar på mer skoj än klass...
 
Vi var ett gäng från Änglarna Stockholm som drog dit och möttes av varma toner från storheter som Johnny Cash, Hank Williams och Dolly Parton, med fler. Han lassade ut kåntryhits i ett aldrig sinande tempo och det ryckte allt som oftast i dansgenen. För säg den om inte vill brista ut i en spontan squaredance till Ring of Fire med the man in black!? Mellan låtarna hördes även annan spontan välsång från fotbollstörstande Änglar till allmän uppskattning från personal och övriga gäster.
 
Största jublet som aldrig riktigt ville ta slut, ens vid den efterföljande nattkebaben var när Sailor bakom skivspelarna brakade loss i ett otroligt skönt medley från Lee Hazelwoods makalösa skiva ”Cowboy in Sweden”. ”Prey them bars away”, ”last train to Stockholm” och ”Vem kan segla förutan vind” fick den i övrigt vilda publiken att fullständigt släppa greppet om verkligheten, dra sina imaginära pickadulvers och avfyra salut för Sailor. Vi lyfter på Stetsonhatten, skrapar lite med sporrarna och kastar iväg fyra (4) lasso av fem möjliga.
 
/Jaren